Фросина Пармаковска

Таг
2Вести

ПРОМОЦИЈА НА ПЕТТИОТ РОМАН НА ФРОСИНА ПАРМАКОВСКА „СÈ УШТЕ МОЖАМ НЕШТО ДА СТОРАМ“ НА 8 ФЕВРУАРИ ВО КИЦ

ФРОСИНА ПАРМАКОВСКА ГО ОБЈАВИ НОВИОТ РОМАН „СÈ УШТЕ МОЖАМ НЕШТО ДА СТОРАМ“