Фу Фајтерс

Таг
5Вести

„ФУ ФАЈТЕРС“ ГО НАЈАВИ ПРВИОТ АЛБУМ ПО СМРТТА НА ТАПАНАРОТ ТЕЈЛОР ХОКИНС

„ФУ ФАЈТЕРС“ ОБЈАВИ ДЕКА ЌЕ ПРОДОЛЖИ СО РАБОТА И ПО СМРТТА НА ТАПАНАРОТ ТЕЈЛОР ХОКИНС

„ФУ ФАЈТЕРС“ СЕ ПРОСТИ ОД ТАПАНАРОТ ТЕЈЛОР ХОКИНС СО ШЕСТЧАСОВЕН МУЗИЧКИ СПЕКТАКЛ НА „ВЕМБЛИ“

„ФУ ФАЈТЕРС“ ГИ ОТКАЖА СИТЕ НАСТАПИ ПО СМРТТА НА ТАПАНАРОТ ТЕЈЛОР ХОКИНС

„ФУ ФАЈТЕРС“ ЌЕ СТАНЕ „ДИ ЏИС“ НА НОВИОТ АЛБУМ ПОСВЕТЕН НА „БИ ЏИС“