Гај Ричи

Таг
3Вести

ДЕКСТЕР ФЛЕЧЕР ГО ЗАМЕНИ ГАЈ РИЧИ КАКО РЕЖИСЕР НА „ШЕРЛОК ХОЛМС 3“

ГАЈ РИЧИ ГО СНИМИ ПРВИОТ ИГРАН ФИЛМ ЗА АЛАДИН

ПРЕМИЕРАТА НА „ШЕРЛОК ХОЛМС 3“ ЗАКАЖАНА ЗА БОЖИЌ 2020