Гала вечер

Таг
2Вести

ТАНЦОВАТА ПУБЛИКА ГО НАПОЛНИ МНТ ДОДЕКА СКОПЈЕ Е ПРАЗНО – ФОТОГАЛЕРИЈА ОД ГАЛА ВЕЧЕРТА НА ТАНЦ ФЕСТ СКОПЈЕ

НЕМА УТКА СО ФИЛМСКА МУЗИКА – ФОТОГАЛЕРИЈА ОД ОСКАРОВСКАТА ГАЛА ВЕЧЕР ВО ОПЕРАТА