галаксии

Таг
2Вести

АВСТРАЛИСКИ НАУЧНИЦИ МАПИРАЛЕ МИЛИОНИ ГАЛАКСИИ ВО ДОСЕГА НЕВИДЕНИ ДЕТАЛИ СО НОВ ТЕЛЕСКОП

НОВАТА МАПА НА ВСЕЛЕНАТА СОДРЖИ 300.000 НОВООТКРИЕНИ ГАЛАКСИИ