галаксија

Таг
6Вести

АСТРОНОМИТЕ ОТКРИЈА ОГРОМЕН ПРСТЕН ОД ГАЛАКСИИ КОЈ ГО МЕНУВА РАЗБИРАЊЕТО НА ВСЕЛЕНАТА

НАЈДОБРИТЕ ФОТОГРАФИИ КОИ ВО 2019 ПРИСТИГНАА НА ЗЕМЈАТА ОД ВСЕЛЕНАТА

НАУЧНИЦИ ЌЕ СЕ ОБИДАТ ДА ГО НАПРАВАТ ПРВОТО ВИДЕО ВО БОЈА ОД ЦРНА ДУПКА

НОВАТА 3-Д МАПА ПОКАЖА ДЕКА МЛЕЧНИОТ ПАТ НЕ Е РАМЕН ДИСК, ТУКУ ИМА ИСКРИВЕН ОБЛИК

НАУЧНИЦИТЕ ПРВПАТ УСПЕАЈА ДА СНИМАТ ЦРНА ДУПКА И ГО ВИДОВМЕ ОНА ШТО МИСЛЕВМЕ ДЕКА НЕ МОЖЕ ДА СЕ ВИДИ

„ДИЗНИ“ ГРАДИ ПАРК „ВОЈНА НА ЅВЕЗДИТЕ“