Галичник филм фестивал

Таг
4Вести

ТУРСКИОТ ФИЛМ „ЗАЕДНО, САМИ“ ПОБЕДИ НА ГАЛИЧНИК ФИЛМ ФЕСТИВАЛ

ЧЕТВРТИОТ ГАЛИЧНИК ФИЛМ ФЕСТИВАЛ СО 33 КРАТКОМЕТРАЖНИ ФИЛМА ПОД ОТВОРЕНО НЕБО

23 КРАТКИ ФИЛМА ЌЕ СЕ ГЛЕДААТ ПОД ОТВОРЕНО НЕБО НА ТРЕТИОТ ГАЛИЧНИК ФИЛМ ФЕСТИВАЛ

НА ГАЛИЧНИК ФИЛМ ФЕСТИВАЛ ЌЕ СЕ ПРИКАЖАТ 26 КРАТКИ ФИЛМОВИ НА НАДМОРСКА ВИСОЧИНА ОД 1.500 МЕТРИ