гас

Таг
2Вести

КЕСИЧКИТЕ СО ЧИПС СЕ ПОЛУПРАЗНИ ОД ДОБРА ПРИЧИНА, ТАКА СЕ ЗАДРЖУВА КВАЛИТЕТОТ

СКОПЈЕ ГИ ДОБИ ПРВИТЕ АВТОБУСИ НА ГАС