Герд Милер

Таг
2Вести

НИКОЈ НЕ ПОСТИГНУВАШЕ ГОЛОВИ КАКО БОМБЕР – ФУДБАЛСКИОТ СВЕТ СЕ ПРОСТУВА ОД ГЕРД МИЛЕР

ТЕШКО БОЛНАТА ФУДБАЛСКА ЛЕГЕНДА ГЕРД МИЛЕР ГО СЛАВИ 75. РОДЕНДЕН ДОДЕКА ПОЛЕКА ГО ЧЕКА СВОЈОТ КРАЈ