Гери Олдман

Таг
6Вести

ПОЛЕКА СЕ СПРЕМАМ ЗА ПЕНЗИЈА, НЕ САКАМ ДА ГЛУМАМ НА 80 ГОДИНИ, ВЕЛИ ГЕРИ ОЛДМАН

ФИНЧЕР ЌЕ СНИМА ФИЛМ ЗА СЦЕНАРИСТОТ НА „ГРАЃАНИНОТ КЕЈН“ СО ГЕРИ ОЛДМАН ВО ГЛАВНА УЛОГА

ПРВИОТ ФИЛМ НА ГЕРИ ОЛДМАН ПО ОСКАРОТ ОЦЕНЕТ КАКО СРАМНО ЛОШ

ДОСТА МИ Е ОД СЕРИОЗНИ ДРАМИ – ГЕРИ ОЛДМАН САКА ДА ГЛУМИ ВО КОМЕДИЈА

ЛЕГНУВАВ СО ЧЕРЧИЛ, СТАНУВАВ СО ГЕРИ ОЛДМАН, ВЕЛИ СОПРУГАТА НА БРИТАНСКИОТ АКТЕР

ПУШЕВ ПО 12 ПУРИ ДНЕВНО И ДОБИВ НИКОТИНСКО ТРУЕЊЕ, ВЕЛИ ГЕРИ ОЛДМАН ЗА УЛОГАТА НА ВИНСТОН ЧЕРЧИЛ ВО „НАЈТЕМНИОТ ЧАС“