Германска амбасада

Таг
5Вести

ДЕНОВИТЕ НА ГЕРМАНСКИ ФИЛМ ПОЧНУВААТ НА 15 СЕПТЕМВРИ ВО КИНОТЕКАТА

ДЕНОВИ НА ГЕРМАНСКИ ФИЛМ ОД 1 ДО 4 СЕПТЕМВРИ НА ОТВОРЕНО ВО КИНОТЕКАТА

ФИЛМСКО ПОПЛАДНЕ ВО КИНОТЕКАТА ВО ЧЕСТ НА 30 ГОДИНИ ОД ПАДОТ НА БЕРЛИНСКИОТ ЅИД

ЛИЦАТА СО ПОПРЕЧЕНОСТ И ГЕРМАНСКИОТ АМБАСАДОР ГЕРБЕРИХ ЦРТАА ГРАФИТИ СО СПРЕЈ

ГЕРМАНСКАТА АМБАСАДА ОРГАНИЗИРА „ДЕН НА ГЕРМАНСКИ ЈАЗИК“ НА 2 ЈУНИ ВО ГРАДСКИ ПАРК