Гетеборг

Таг
3Вести

ГЕТЕБОРГ ГО СЛАВИ 400. РОДЕНДЕН И ИМ ЈА ИСПОЛНИ ЖЕЛБАТА НА СВОИТЕ ЖИТЕЛИ ДА ДОБИЈАТ НОВИ БАЗЕНИ

ВО ГЕТЕБОРГ ВРНЕ 40% ОД ДЕНОВИТЕ И ИМА ПРОЕКТ СО КОЈ САКА ДА СТАНЕ НАЈДОБАР ДОЖДЛИВ ГРАД НА СВЕТОТ

ГЕТЕБОРГ – ЕДЕН ОД НАЈЗЕЛЕНИТЕ, НАЈОДРЖЛИВИ И НАЈПОСАКУВАНИ ГРАДОВИ ЗА ЖИВОТ