гимназија „Никола Карев“

Таг
3Вести

БЕНДОТ НА ГИМНАЗИЈАТА „НИКОЛА КАРЕВ“ НАСТАПИ КАКО СПЕЦИЈАЛЕН ГОСТИН НА „БГ ИНВАЗИЈА“ ВО БЕЛГРАД

„АРТ ХАУС КАРЕВ“ ГО СЕЛИ СВОЈОТ ФЕСТИВАЛ „ТРИ ДЕНА КУЛТУРА“ НА СОЦИЈАЛНИ МРЕЖИ

ПЛАСТИЧНИ ШИШИЊА КАКО ВЛЕЗНИЦА ЗА КОНЦЕРТ НА СРЕДНОШКОЛСКИ ГРУПИ