Гинис

Таг
3Вести

„ГИНИС“ ПОЧНА ДА ГО ПРОДАВА ПРВОТО БЕЗАЛКОХОЛНО ПИВО ВО 261-ГОДИШНАТА ИСТОРИЈА

СКОПЈАНИ НАПРАВИЈА ЕЛКА ЗА ДА ГО СОБОРАТ ГИНИСОВИОТ РЕКОРД

СКОПЈЕ ЌЕ ПРАВИ НОВОГОДИШНА ЕЛКА ОД ЛУЃЕ ЗА ГИНИС