Гинисов рекорд

Таг
26Вести

РОДЕНИ ВО 22. НЕДЕЛА, КАНАДСКИ БРАТ И СЕСТРА СЕ НАЈПРЕДВРЕМЕ РОДЕНИТЕ БЛИЗНАЦИ НА СВЕТОТ

ПОРТУГАЛСКОТО КУЧЕ БОБИ ПРОГЛАСЕНО ЗА НАЈСТАРО ПОЗНАТО КУЧЕ ВО ИСТОРИЈАТА

ВО МИЛАНО ПОСТАВЕНА НАЈГОЛЕМАТА СКУЛПТУРА НА НАДУВУВАЊЕ НА СВЕТОТ

СО 8.573 МУЗИЧАРИ, ВЕНЕЦУЕЛА ПОСТАВИ ГИНИСОВ РЕКОРД ЗА НАЈГОЛЕМ ОРКЕСТАР

107-ГОДИШНИ ЈАПОНКИ ПРИЗНАТИ ЗА НАЈСТАРИ ИДЕНТИЧНИ БЛИЗНАЧКИ НА СВЕТОТ

РЕСТОРАН ВО ЊУЈОРК ГО СОЗДАДЕ НАЈСКАПИОТ ПОМФРИТ НА СВЕТОТ, КОЈ ЧИНИ 200 ДОЛАРИ

КУД „ИЛИНДЕН“ ОД БИТОЛА ДЕЛ ОД НАЈДОЛГОТО ОРО НА СВЕТОТ

ЖЕНА ОД МАЛИ РОДИ ДЕВЕТ БЕБИЊА И ПОСТАВИ НОВ СВЕТСКИ РЕКОРД

БРИТАНСКИ УМЕТНИК ЈА ДОВРШИ НАЈГОЛЕМАТА СЛИКА НА СВЕТОТ, ЌЕ ЈА ПРОДАВА ВО ДЕЛОВИ ЗА 30 МИЛИОНИ ДОЛАРИ