Гинисова книга на рекорди

Таг
8Вести

БЕБЕ ОД АЛАБАМА РОДЕНО ВО 21. НЕДЕЛА СТАНА НОВ СВЕТСКИ РЕКОРДЕР

МУЗИЧКИ СПОТ ШТО ТРАЕШЕ 178 ДЕНА ВЛЕЗЕ ВО ГИНИС КАКО НАЈДОЛГ НА СИТЕ ВРЕМИЊА

УЛИЦА ВО ВЕЛС ВЛЕЗЕ ВО ГИНИС КАКО НАЈСТРМНА НА СВЕТОТ

„МОНТИ ПАЈТОН“ ОДБЕЛЕЖУВА 50 ГОДИНИ СО ОБИД ДА ВЛЕЗЕ ВО ГИНИСОВА КНИГА НА РЕКОРДИ

ХЈУ ЏЕКМАН СИ ГО ОСТВАРИ ДЕТСКИОТ СОН И ВЛЕЗЕ ВО ГИНИС

СНУП ДОГ ВЛЕЗЕ ВО ГИНИС СО КОКТЕЛОТ ОД 550 ЛИТРИ

И ХЕМИНГВЕЈ НЕ МОЖЕЛ ДА МУ ОДОЛЕЕ НА ПРАСЕЧКОТО МЕСО ВО НАЈСТАРИОТ РЕСТОРАН НА СВЕТОТ