гитари

Таг
2Вести

ИТАЛИЈАНСКИ КВАРТЕТ ГИТАРИ ВЕЧЕРВА НА ОХРИДСКО ЛЕТО

ДЕЈВИД ГИЛМОР ОД „ПИНК ФЛОЈД“ ЈА ПРОДАВА ЛИЧНАТА ЗБИРКА СО 120 ГИТАРИ