ОГРОМНО УМЕТНИЧКО ДЕЛО ВО ОРИЗОВО ПОЛЕ ГИ СЛАВИ ЈАПОНИЈА И ОЛИМПИСКИТЕ ИГРИ ВО ТОКИО