глас

Таг
3Вести

ЛИЛЈАЦИТЕ МЕЃУСЕБНО КОМУНИЦИРААТ СО ГЛАСОТ НА МЕТАЛ ПЕЈАЧИ

„ГЛАС“ ОД ДЕНЕСКА ВО СКОПСКИТЕ КИНА 19 ГОДИНИ ПО „НЕСКРШЛИВ“

НА БОНО МУ ОТКАЖА ГЛАСОТ ВО БЕРЛИН, НО ВЕЛИ НЕ Е НИШТО СЕРИОЗНО