гласање

Таг
10Вести

БЕРЛИН СЛЕДНИОТ МЕСЕЦ ЌЕ ОДЛУЧУВА ДАЛИ ЌЕ СТАНЕ ГРАД БЕЗ АВТОМОБИЛИ

„ВРБА“ СО МАРИОВО И ТРЕСКАВЕЦ ВО ТРКА ЗА НАГРАДАТА ЗА НАЈДОБРА ФИЛМСКА ЛОКАЦИЈА ВО ЕВРОПА

ОРЕГОН ПРВ ВО САД ИЗГЛАСА ДЕКРИМИНАЛИЗАЦИЈА НА ПОСЕДУВАЊЕТО НА ТЕШКИ ДРОГИ

ЗНАМЕТО НА НАТО ОД ДЕНЕСКА СТОИ ПРЕД ЗГРАДАТА НА СОБРАНИЕТО

СОБРАНИЕТО ГО ИЗГЛАСА ВЛАДИНИОТ ПРЕДЛОГ ЗА ПРИСТАПУВАЊЕ КОН УСТАВНИ ИЗМЕНИ, СЛЕДУВААТ АМАНДМАНИТЕ

НАД 600.000 ГЛАСАЧИ ГО ПОДДРЖАА ДОГОВОРОТ ЗА ИМЕТО, ИЗЛЕЗНОСТА НА РЕФЕРЕНДУМОТ 36,87%

ХАКИРАЊЕ НА АМЕРИКАНСКИТЕ ИЗБОРИ Е ЛЕСНО КАКО ДЕТСКА ИГРА

СОБРАНИЕТО ИЗГЛАСА РЕФЕРЕНДУМОТ ЗА ИМЕТО ДА СЕ ОДРЖИ НА 30 СЕПТЕМВРИ

ЗАБРАНЕТА Е ПАРТИСКАТА ПРОПАГАНДА – ВОДИЧ ЗА ГЛАСАЊЕ