глуви

Таг
2Вести

ЈУЖНОКОРЕЕЦ СТАНА ПРВ ГЛУВ ТЕНИСЕР КОЈ ДОБИЛ МЕЧ НА АТП-ТУРНИР

ПИЦЕРИЈА ВО САН ФРАНЦИСКО ВРАБОТУВА САМО ГЛУВИ ЛИЦА