„ГОДЗИЛА ПРОТИВ КОНГ“ Е ФИЛМ СО НАЈДОБРО ОТВОРАЊЕ ЗА ВРЕМЕ НА КОРОНАКРИЗАТА, ИГРА И ВО СИНЕПЛЕКС