Гого Паскалов

Таг
2Вести

„КОТОН БЛУЗ ФЕСТИВАЛ“ – МАЛ, ИНТИМЕН И НАПРАВЕН СО МНОГУ ЌЕФ

„БЛУЗ ФАМИЛИЈА“ ПРАВИ СОЦИЈАЛЕН НАСТАН ОД БЛУЗ СВИРКИТЕ ВО СКОПЈЕ