Големиот Корален Гребен

Таг
6Вести

ГОЛЕМИОТ КОРАЛЕН ГРЕБЕН ТРЕБА ДА ДОБИЕ ЗАГРОЗЕН СТАТУС, СООПШТИ УНЕСКО

ВО АВСТРАЛИЈА ОТКРИЕН КОРАЛЕН ГРЕБЕН ПОВИСОК ОД АЈФЕЛОВА КУЛА

ГОЛЕМИОТ КОРАЛЕН ГРЕБЕН ИЗГУБИЛ ПОЛОВИНА ОД КОРАЛИТЕ ВО ПОСЛЕДНИТЕ 25 ГОДИНИ

НАУЧНИЦИТЕ СНИМИЈА 64.000 ЗЕЛЕНИ ЖЕЛКИ КАКО МИГРИРААТ ЗА ДА ПОЛОЖАТ ЈАЈЦА

СПИЕЊЕ МЕЃУ РИБИ – АВСТРАЛИЈА ОТВОРА ПОДВОДНИ ХОТЕЛСКИ СОБИ ВО ГОЛЕМИОТ КОРАЛЕН ГРЕБЕН

ИДНИНАТА НА ГОЛЕМИОТ КОРАЛЕН ГРЕБЕН Е МНОГУ ЛОША, СЕ ВЕЛИ ВО НОВ ИЗВЕШТАЈ НА ВЛАДАТА НА АВСТРАЛИЈА