„ЧИЧКО“ ТЕШКО СЕ ДЕФИНИРА ЖАНРОВСКИ, ОСВЕН ДЕКА Е ОТКАЧЕН, ВЕЛИ ЕКИПАТА НА ХРВАТСКИОТ ФИЛМ КОЈ ГО ОТВОРА ФЕСТИВАЛОТ КИНЕНОВА