Горан Бреговиќ

Таг
2Вести

„ЛЕБ И СОЛ“ И ГОРАН БРЕГОВИЌ ПО 47 ГОДИНИ ЌЕ СВИРАТ ЗАЕДНО НА КОНЦЕРТ ВО СКОПЈЕ

ГОРАН БРЕГОВИЌ СО СЛАВЕНИЧКИ КОНЦЕРТ ВО МАРТ ВО СКОПЈЕ