Горан Грујевски

Таг
4Вести

ПРВА ПРЕСУДА ПО ОБВИНЕНИЕ НА СЈО, 18 МЕСЕЦИ ЗАТВОР ЗА ГРУЈЕВСКИ

РИБАРЕВ ГО НАПУШТИ СУДОТ ПРЕД ЕКСТРАДИЦИЈАТА НА ГРУЈЕВСКИ И БОШКОВСКИ

ГРУЈЕВСКИ И БОШКОСКИ МУ СЕ ПОЖАЛИЈА НА ГРЧКИОТ ОБВИНИТЕЛ И ПОБАРАА ДА НЕ БИДАТ ЕКСТРАДИРАНИ

ПРИСЛУШУВАЧИТЕ ГРУЈЕВСКИ И БОШКОСКИ УАПСЕНИ ВО ГРЦИЈА ПО 86 ДЕНА ВО БЕГСТВО