Горан Столевски

Таг
4Вести

ТРИ МАКЕДОНСКИ ФИЛМА ДО КРАЈОТ НА МЕСЕЦОВ ВО КИНОТЕКАТА

ВТОРИОТ ФИЛМ НА ГОРАН СТОЛЕВСКИ, „ДОВОЛНО ВОЗРАСНИ“, ВЕЧЕРВА НА СИДЕДЕЈС

САРА КЛИМОСКА ИГРА ВО АВСТРАЛИСКИ ХОРОР ЧИЕ ДЕЈСТВО Е СМЕСТЕНО ВО МАКЕДОНИЈА ВО 19. ВЕК

РЕЖИСЕРОТ ГОРАН СТОЛЕВСКИ СО НАГРАДА НА „САНДЕНС“ ЗА КРАТКИОТ ФИЛМ „ВИДИ ЈА ТИ НЕА“