Горан Таневски

Таг
2Вести

ГОРАН ТАНЕВСКИ УТРЕ ВО МКЦ ГО ПРОМОВИРА ПРВИОТ ДЕЛ ОД ТРИЛОГИЈАТА „ВОЗНЕС“

„МИЗАР – ДРУГО ОТКРОВЕНИЕ“ – ГОРАН ТАНЕВСКИ СО КОНЦЕРТ ГО ПРОМОВИРА НОВИОТ ПРОЕКТ