Ѓорче Петров

Таг
2Вести

ВЕЛИГДЕНСКИ МУЗИЧКИ ХЕПЕНИНГ СО ДРАГАН МИЈАЛКОВСКИ И МЛАДИ ПЕЈАЧИ УТРЕ ВО ЃОРЧЕ ПЕТРОВ

„ЗВУЦИ НА КУЛТУРАТА“ ОД ДЕНЕСКА ДО НЕДЕЛА ВО ПАРКОТ ВО ЃОРЧЕ ПЕТРОВ