Гордана Силјановска-Давкова

Таг
2Вести

ОВА Е ПОБЕДА НА ОБЕДИНУВАЊЕ, КАЖА СТЕВО ПЕНДАРОВСКИ, ПЕТТИOT ПРЕТСЕДАТЕЛ НА МАКЕДОНИЈА

ПЕНДАРОВСКИ И СИЛЈАНОВСКА-ДАВКОВА ОДАТ ВО ВТОРИОТ КРУГ, ИЗЛЕЗНОСТА ЕДВАЈ 42%