Ѓорге Иванов

Таг
2Вести

НЕМА ПРОСПЕРИТЕТ АКО НАЈДОБРИТЕ СИ ЗАМИНУВААТ НАДВОР, РЕЧЕ ПРЕТСЕДАТЕЛОТ ПЕНДАРОВСКИ НА ИНАУГУРАЦИЈАТА

ОВА Е ПОБЕДА НА ОБЕДИНУВАЊЕ, КАЖА СТЕВО ПЕНДАРОВСКИ, ПЕТТИOT ПРЕТСЕДАТЕЛ НА МАКЕДОНИЈА