горила

Таг
5Вести

НАЈСТАРАТА ГОРИЛА НА СВЕТОТ ГО ПРОСЛАВИ 65. РОДЕНДЕН ВО БЕРЛИН

УГИНА ГОРИЛАТА НДАКАСИ, ЧИЕ СЕЛФИ СТАНА ИНТЕРНЕТ СЕНЗАЦИЈА

ПОТВРДЕНИ ПРВИ СЛУЧАИ НА КОРОНАВИРУС КАЈ ГОРИЛИ, НЕКОИ ОД ЗАРАЗЕНИТЕ И КАШЛААТ

НАЈРЕТКИОТ ВИД ЧОВЕКОЛИКИ МАЈМУН СНИМЕН ЗА ПРВПАТ ПО ДОЛГИ ГОДИНИ

ХИРУРГ ЈА ИЗВЕДЕ ПРВАТА ОПЕРАЦИЈА НА ОКО КАЈ ГОРИЛА