гориво

Таг
2Вести

ОЛОВНИОТ БЕНЗИН ИСКОРЕНЕТ ВО СВЕТОТ ОТКАКО И АЛЖИР ПРЕСТАНА ДА ГО ПРОДАВА

МАКЕДОНИЈА ЗАБРАНИ УВОЗ НА ОТПАД ШТО ЌЕ СЕ КОРИСТИ КАКО ГОРИВО