гости

Таг
3Вести

И КУЧЕТО МЕСИ ОД „АНАТОМИЈА НА ПАДОТ“ ДОЈДЕ НА ОСКАРИТЕ

БЕКАМ ИЗЛЕЗЕ ОД РЕДОТ НА КРАЛСКАТА СВАДБА ДА СЕ СЛИКА СО ТИНЕЈЏЕРКА КОЈА ГО ПРЕЖИВЕА НАПАДОТ ВО МАНЧЕСТЕР

ФИЛМСКИОТ ФЕСТИВАЛ ВО КАН ЗАБРАНИ СЕЛФИ НА ЦРВЕНИОТ ТЕПИХ