гостување

Таг
6Вести

СКОПЈЕ ТАНЦОВ ТЕАТАР ЗА ПРВПАТ ВО КОРОНАКРИЗАТА ЌЕ НАСТАПИ ВО СТРАНСТВО

СРПСКАТА ПРЕТСТАВА „ЖЕНИДБА“ НА 20 ФЕВРУАРИ ВО МНТ

75. РОДЕНДЕН НА БИТОЛСКИОТ ТЕАТАР ГО ПРОСЛАВИВМЕ ВО КИНА СО ОВАЦИИ, ВЕЛИ ЕКИПАТА НА „ДЕТЕТО СОНУВА“

„ГАЛЕБ“ НА МНТ ЌЕ ИГРА ВО ВАРНА И СОФИЈА

ДРАМИТЕ НА ГОРАН СТЕФАНОВСКИ ИМАА ПРЕСУДНО ВЛИЈАНИЕ НА МОЈОТ ВКУС, ВЕЛИ СРПСКИОТ АКТЕР НЕБОЈША ИЛИЌ ПРЕД НАСТАПОТ ВО МНТ

НАРОДНИОТ ТЕАТАР ОД НИШ ГОСТУВА ВО ДРАМСКИ СО ПРЕТСТАВАТА НА ИЛИЕВСКИ, „БРОД НА ЉУБОВТА“