Гоце Делчев

Таг
2Вести

ИЗЛОЖБА НА АНГЕЛ ПЕТРОВ ВО ВЕЛЕС СОСТАВЕНА ОД ПОРТРЕТИ НА ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ

ОНЛАЈН КОНЦЕРТ НА ФИЛХАРМОНИЈАТА ВО ЧЕСТ НА ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ