ГПС

Таг
3Вести

ПОСЛЕДНАТА БЕЛА ЖИРАФА НА СВЕТОТ ЌЕ СЕ СЛЕДИ ПРЕКУ ГПС УРЕД ЗА ДА СЕ ЗАШТИТИ ОД КРИВОЛОВЦИ

КИНА ПОДГОТВЕНА ДА ГО ПРЕДИЗВИКА ГПС СО СВОЈ НАВИГАЦИСКИ СИСТЕМ

НАРЦИСА Е ВТОРА ЖЕНКА БАЛКАНСКИ РИС КОЈА ДОБИ УРЕД ЗА СЛЕДЕЊЕ