град

Таг
9Вести

НОВИ ЛАСЕРСКИ ИСТРАЖУВАЊА ОТКРИЈА ДЕКА ДРЕВЕН ГРАД НА МАИТЕ ВО МЕКСИКО ИМАЛ ГОЛЕМИНА НА ДЕНЕШЕН БРИСЕЛ

САУДИСКА АРАБИЈА ПРЕТСТАВИ ОБЛАКОДЕР ДОЛГ 170 КИЛОМЕТРИ ШТО ЌЕ БИДЕ ГРАД СО ДЕВЕТ МИЛИОНИ ЖИТЕЛИ

СИ-ЕН-ЕН ГИ ВБРОИ МОСТАР И КОРЧУЛА МЕЃУ НАЈУБАВИТЕ МАЛИ ГРАДОВИ ВО ЕВРОПА

САУДИСКА АРАБИЈА ЌЕ ГРАДИ 170 КИЛОМЕТРИ ДОЛГ ГРАД БЕЗ УЛИЦИ И АВТОМОБИЛИ

„ТОЈОТА“ ГИ ОБЈАВИ ПЛАНОВИТЕ ЗА ИЗГРАДБА НА НАЈМОДЕРЕН ГРАД НА СВЕТОТ

ВО УСЛОВИ КОГА СВЕТОТ СТАНУВА СÈ ПОТОПОЛ, КОИ ГРАДОВИ ИМААТ НАЈМНОГУ ДРВЈА?