Градски совет

Таг
2Вести

ГЕРМАНСКИ ГРАД ИЗБРА 100-ГОДИШНА ЖЕНА ВО ЛОКАЛНИОТ СОВЕТ

ЗАПАДЕН ХОЛИВУД БАРА ДА СЕ ОТСТРАНИ ЅВЕЗДАТА НА ТРАМП ОД ПАТЕКАТА НА СЛАВНИТЕ