граници

Таг
4Вести

ОД 14 МАЈ ПОВТОРНО ЌЕ МОЖЕ ДА СЕ ПАТУВА ВО ГРЦИЈА, НО ЌЕ СЕ БАРА ПОТВРДА ЗА ВАКЦИНИРАЊЕ ИЛИ НЕГАТИВЕН ПЦР ТЕСТ

ШРИ ЛАНКА ДОЗВОЛИ ВЛЕЗ НА ТУРИСТИ, МОЖЕ ДА СЕ ПОСЕТАТ САМО 12 МЕСТА

ЕВРОПСКАТА УНИЈА УТРЕ СЕ ОТВОРА ЗА ЖИТЕЛИТЕ НА 14 „БЕЗБЕДНИ“ ДРЖАВИ, МАКЕДОНИЈА НЕ Е НА ЛИСТАТА

МАКЕДОНИЈА В ПЕТОК ГИ ОТВОРА ГРАНИЧНИТЕ ПРЕМИНИ, А НА 1 ЈУЛИ И АЕРОДРОМИТЕ