гравирање

Таг
2Вести

МАШИНАТА ЗА ГРАВИРАЊЕ СО ЛАСЕР НА БИТОЛСКАТА СРЕДНОШКОЛКА ДИВИТАРОВА ПОБЕДИ НА ДРЖАВНИОТ НАТПРЕВАР

СРЕДНОШКОЛКАТА ЕВГЕНИЈА ДИВИТАРОВА ОД БИТОЛА СОЗДАВА МАШИНИ ЗА ГРАВИРАЊЕ СО ЛАСЕР