Григор Копров

Таг
3Вести

ГРИГОР КОПРОВ ЌЕ ПИШУВА ПЕСНА ЗА ДАДО ТОПИЌ ЗА ХРВАТСКИОТ ИЗБОР ЗА ЕВРОВИЗИЈА

ГРИГОР КОПРОВ ЌЕ ДОБИЕ НАГРАДА ЗА ЖИВОТНО ДЕЛО НА ЗЛАТНА БУБАМАРА