Гринпис

Таг
2Вести

ЛУКСЕМБУРГ, МАЛТА И ТАЛИН ГО ИМААТ НАЈДОСТАПНИОТ ЈАВЕН ПРЕВОЗ ВО ЕВРОПА, ПАРИЗ И ЛОНДОН НАЈСКАПИОТ

ГОЛЕМИТЕ БРЕНДОВИ ЗА 10 ГОДИНИ УНИШТИЛЕ ШУМСКА ОБЛАСТ ДВОЈНО ПОГОЛЕМА ОД ВЕЛИКА БРИТАНИЈА, ВЕЛАТ ОД „ГРИНПИС“