ГТЦ

Таг
4Вести

КОГА ЌЕ ГО СПАСИМЕ ГТЦ ЌЕ ГО НАСЛИКАМЕ СО ГРАФИТИ, ВЕЛИ ФИЛИП КОНЕСКИ ЗА ГАЛЕРИЈАТА НА ОТВОРЕНО

ПЛОШТАД СЛОБОДА ОРГАНИЗИРА ТУРА ЗА ДЕЦА НИЗ ПРИМЕРИТЕ НА МОДЕРНАТА АРХИТЕКТУРА ВО СКОПЈЕ