гудачки оркестар

Таг
2Вести

ГУДАЧКИ ОРКЕСТАР И ГОСТИ НА КОНЦЕРТОТ НА ЖЕЉКО САМАРЏИЌ НА 13 АПРИЛ ВО СКОПЈЕ

ПРВОАПРИЛСКИ КОНЦЕРТ НА ДУВАЧКИОТ ОРКЕСТАР ВО ГРАДСКИ ПАРК