Гугенхајм

Таг
2Вести

25 ГОДИНИ НА МУЗЕЈОТ „ГУГЕНХАЈМ“ ВО БИЛБАО – НИЕДНА ЗГРАДА НЕМАЛА ТОЛКАВО ВЛИЈАНИЕ ВРЗ ЕДЕН ГРАД

ХЕЛСИНКИ ОДБИ ДА ИМА СВОЈ „ГУГЕНХАЈМ“ И ИЗГРАДИ ПОДЗЕМЕН МУЗЕЈ ВО ЦЕНТАРОТ НА ГРАДОТ