Гугл

Таг
18Вести

ГУГЛ ГО СЛАВИ 25. РОДЕНДЕН, БИЛ ЛАНСИРАН ОД ГАРАЖА, А ДЕНЕС ИМА ЦЕНТРИ ВО НАД 200 ГРАДОВИ

„ГУГЛ“ ГО ЗАСИЛИ СВОЈОТ ИНТЕРНЕТ ПРЕБАРУВАЧ СО ВЕШТАЧКА ИНТЕЛИГЕНЦИЈА

„ГУГЛ“ ЌЕ ИНВЕСТИРА 2,2 МИЛИЈАРДИ ЕВРА ВО ГРЦИЈА И ЌЕ ОТВОРИ 20.000 РАБОТНИ МЕСТА

ТИКТОК ГО НАДМИНА ГУГЛ КАКО НАЈПОПУЛАРНА ДЕСТИНАЦИЈА НА ИНТЕРНЕТ

„ГУГЛ“ ГО ЛАНСИРАШЕ ПРВИОТ ДИГИТАЛЕН ПРЕВЕДУВАЧ НА ХИЕРОГЛИФИ

15 ГОДИНИ ОД ПРВОТО ВИДЕО НА ЈУТЈУБ – ДЕНЕС СЕ ОБЈАВУВААТ 500 ЧАСОВИ ВИДЕО СЕКОЈА МИНУТА

НОВИОТ СМАРТФОН НА „ХУАВЕИ“ ЌЕ ИМА СЕДУМ КАМЕРИ И НАЈСИЛЕН ОПТИЧКИ ЗУМ ДОСЕГА

„ХУАВЕИ“ ГО ЛАНСИРАШЕ НОВИОТ СМАРТФОН БЕЗ АПЛИКАЦИИТЕ НА „ГУГЛ“

СЛЕДНИОТ СМАРТФОН НА „ХУАВЕИ“ НЕМА ДА ГИ ИМА АПЛИКАЦИИТЕ НА „ГУГЛ“