гувернер

Таг
3Вести

КОЛЕШКИТЕ ОД „СЕКСОТ И ГРАДОТ“ ЈА ПОДДРЖАА НИКСОН ВО КАМПАЊАТА ЗА ГУВЕРНЕР НА ЊУЈОРК

АКТЕРКАТА ОД „СЕКСОТ И ГРАДОТ“ СИНТИЈА НИКСОН СЕ КАНДИДИРА ЗА ГУВЕРНЕР НА ЊУЈОРК

ЅВЕЗДАТА НА „СЕКСОТ И ГРАДОТ“ СИНТИЈА НИКСОН САКА ДА СЕ КАНДИДИРА ЗА ГУВЕРНЕР НА ЊУЈОРК