Гватемала

Таг
2Вести

ЛАСЕРСКАТА ТЕХНОЛОГИЈА ЛИДАР ОТКРИ ЦЕЛ НОВ СВЕТ НА МАИТЕ ВО ГВАТЕМАЛА

МАДРИД И АЛЕКСАНДАР СЕ ВЉУБИЈА НА ПРВ ПОГЛЕД ВО ГВАТЕМАЛА, ВО ШТИП ИМ СЕ РОДИ СТЕФАН